Inoue Asuka;


Salam 'Alaikum and Hello. You've stumbled upon my blog. Feel free to hover around. I hope you'll enjoy reading mine. Thank you :3

January '13
S
M
T
W
TH
F
S
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

06 Ayah's birthday
10 Hilman's birthday








A big applause for;

Code: xxx
Emoticon&Icon: xx
Background: x
Doodle: x


Program Larian 1Murid 1Sukan 1Malaysia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera :) *sejak bila pulak aku pandai berselamat sejahtera ni =='

sebenarnya aku tak tau lah apa yang membuatkan aku rajin mengupdate blog pada petang² yang err entah lahh~ lagipun aku memang dah lama tak post something pun!
ok ok, aku nak story about today :)

pagi tadi aku bertolak ke sekolah dalam pukul 6.45 am sebabnya cikgu suruh datang sekolah sebelum pukul tujuh atau pukul tujuh. then, kami start berlari dalam pukul 7.45 kot, entah lah tak tengok jam. habis berlari pusing track sebanyak 4 kali, tapi aku terbuat lima ==' penat kot! agak menyesal disitu! then, dalam pukul 8.30+ am kot tak silap aku, kami buat senaman aerobik. agak best lah jugak. tapi kadang² rasa tak nak buat sebab macam kelakar je en~ then, tak tau lah pukul berapa, sesiapa yang masuk kawad kaki badan beruniform atau rumah sukan kena berlatih kat padang ops maksud aku kat track lahh. aku masuk kawad puteri islam ==' aku pun tak tahu kenapa aku boleh masuk puteri islam padahal mase kat hira' aku KRS. tapi rasa nak tukar KRS pulakk tahun depan! agak penat lah jugakk kawad ni walaupun dalam puteri islam.

lepas habis semua latihan kawad kaki ni, kitaorang diberi rehat dalam beberapa minit SAHAJA! lepas rehat, ada taklimat rumah sukan. then habis! akhirnyaa!~ fuhhh~ :D

ok that's all :) insyaAllah, bila-bila aku rajin, aku update lagi lah(untuk kali keberapa, kau ni memang perasan macam blog kau ni ada readers pulak en! blahh xD)

aku rindu kawan² di hira'! sobs sobs TT^TT